Home » Onze diensten

Onze diensten:

Alle aangeboden inspiraties zijn bedoeld om jouw zelfoplossend vermogen aan te spreken. Wij faciliteren en geven je de ruimte om te zoeken, vinden, leren en ervaren. Of dit nu online, in groepen of individueel is, het prikkelt je om zicht te krijgen op hoe het ook anders kan. De doe-activiteiten kun je zo lang maken als je wilt. De keuze waar je ze toepast zijn naar eigen inzicht.

De sessies op locatie duren ongeveer anderhalf uur per sessie. In onze mooie natuurlijke omgeving is alle rust en ruimte voor jouw zoektocht.

In overleg is het eventueel ook mogelijk om een coachingssessie met je eigen paard op jouw locatie te geven. Voorwaarde hiervoor is rust, ruimte en een paard met voldoende egosterkte.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die open staat voor verandering en de zoektocht naar het aanboren van je zelfoplossend vermogen wil ondernemen.

Wat houd je bezig? Waar loop je telkens tegen aan? Wat wil je niet meer? Waar wil je graag antwoord op? Wat zou je willen veranderen, verbeteren?

Bij de coaching met paarden, is het contact met de paarden op de grond, naast het paard, er nooit op. Daarom is er geen ervaring met paarden nodig.

Paddock kleding:

De sessies op locatie vinden plaats buiten in de natuur in een Paddock Paradise te Breda, Noord Brabant. Het is aan te raden je te kleden naar de weers- en seizoensomstandigheden. Bijvoorbeeld in winter warme en in de herfst regenbestendige kleding. Stevige dichte schoenen of laarzen zijn een must, dus altijd.  Gezien de natuurlijke omgeving is het verstandig om kleding te dragen die vies mag worden.

Coachingssessies:

Omdat elk persoon, elke zoektocht, elk verhaal en oplossing verschillend is, bieden wij ook sessies aan op maat. Zowel qua vorm als omvang.  Afhankelijk van de behoefte kunnen de sessies individueel, met zijn tweeën en in groeps- of teamverband plaatsvinden. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom.

Niets moet, alles mag. Er is geen goed of fout. Het contact tussen mens en paard is geweldloos, bijzonder, veilig en oprecht.

Specialisme:

De paddockcoach heeft veel ervaring in re-integratie en loopbaanbegeleiding. Zowel profit als non-profit. Alsmede veel ervaring met mensen met een arbeidshandicap.